Autószerelő, karosszérialakatos, autófényező (Állás Kecskemét)

Állás Kecskeméten. Autószerelő, karosszérialakatos, autófényező munka.

Autófényező, karosszérialakatos és autófényező munkakörökbe keresünk kollégákat kecskeméti autóipari vállalathoz.

Munkarend: előreláthatólag 3 műszakos, 8 órás, esetenként szombati teljesítéssel.

Szakirányú végzettséggel és/vagy tapasztalattal rendelkező jelölteket várunk!

Munkaruházatot biztosítunk.

Bejárást térítjük.

Jelentkezzen erre a kecskeméti állásra az űrlap segítségével!

Töltse fel önéletrajzát, vagy küldje el telefonszámát, amin visszahívhatjuk!


  Név (kötelező)


  Telefonszám (kötelező)


  Ha pályázni szeretne erre a kecskeméti állásra, a következőket kell tudnia róla:

   

  Jelenleg egyszerre három állásajánlattal várjuk a pályázók önéletrajzait, ugyanis keresünk munkatársakat autószerelő munkakörbe, karosszérialakatos munkakörbe, valamint autófényező munkakörbe is. Tehát nem egy személynek kell ellátnia, mind a három pozícióhoz tartozó feladatokat, hanem külön-külön várjuk a jelentkezőket a felsorolt munkakörökre.

  Ahhoz, hogy a három pozíció egyikét be tudja tölteni, szakirányú végzettség és/vagy tapasztalattal rendelkező jelölteket várunk! Ez azt jelenti, hogy ha csak szakirányú végzettsége van, vagy csak szakmai tapasztalattal rendelkezik, akkor is nyugodtan jelentkezhet az állásra, hiszen nem várjuk el, hogy mind a kettővel rendelkezzen. Természetesen az sem okot problémát, sőt előnyt jelenthet, ha szakirányú végzettsége és szakmai tapasztalata is van.

  Az elvégzendő feladatok a munkakörtől függnek. Autószerelés, karosszériajavítás, autófényezés mellett vizuális ellenőrzésre és utómunkák ellátására kell számítaniuk a pályázóknak.

  A munkarend ennél a kecskeméti autóipari vállalatnál előre láthatóan 3 műszakban fog zajlani. Az első műszak reggel 6 órától délután 2 óráig, a második műszak délután 2 órától este 10 óráig, a harmadik műszak este 10 órától reggel 6 óráig tart. Előfordulhat, hogy esetenként szombaton is be kell jönni dolgozni.

  A munka jellege miatt munkaruházat viselése kötelező, melyet a vállalat biztosít a munkavállalók számára, így Önnek nem kell bajlódnia a szükséges ruházat beszerzésével.

  A kecskeméti vállalat céges buszjáratot nem tud biztosítani alkalmazottai számára, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik meg tudják oldani a munkába járást. Természetesen az útiköltséget megtérítik.

  Ha alkalmasnak érzi magát a fent említett három pozíció egyikének betöltésére, nincs más dolga, mint elküldeni önéletrajzát az űrlap segítségével. Amennyiben ezt nem tudja megtenni, kérem, adja meg telefonszámát és visszahívjuk! Jelentkezzen autószerelő, karosszériajavító vagy autófényező munkakörbe a kecskeméti autóipari vállalathoz!