Legyél minőségellenőr!

A Correct Forrás Kft. weboldalán elsősorban operátori és minőségellenőri állások találhatóak. Nem véletlenül, hiszen ezek a legnépszerűbbek, ugyanis nagy részük betanított munka, így nem szükséges hozzájuk szakirányú végzettség, ugyanakkor, a technika fejlődésével és a tapasztalat megszerzésével együtt a későbbiekben gyakran adódik lehetőség szakmai előrelépésre.

 

Minőségellenőr bárki lehet – akár Te is!

Jelenleg országszerte keresünk olyan képzett vagy képzetlen, de tanulni akaró pályakezdőket, akik a munkájukkal sok bajtól és kellemetlenségtől óvják meg a legyártott termék előállítóit és használóit egyaránt. Ez a munkakör azoknak alkalmas, akik jól bírják a monoton munkát, képesek önmaguk fejlesztésére, lelkesek és ambiciózusak. Nagy örömmel fogadjuk az idősebb, nyugdíj előtt álló jelentkezőket is, akik dolgozni szeretnének és nyitottak az új kihívásra. Esetükben törekszünk arra, hogy elsősorban ne nehéz fizikai munkát, hanem precizitást igénylő feladatot lássanak el.

 

A minőségellenőr legfőbb feladatai

A minőségellenőri állás felelősségteljes munka, mivel az ebben a munkakörben dolgozók szűrik ki a gyártás során felmerült hibákat.

A minőségellenőr feladatai közé tartozik az alkotóelemek, alkatrészek és a késztermékek ellenőrzése, válogatása és javítása, az ügyfelek által megadott szempontok szerint. Egy minőségellenőrnek szüksége van különböző manuális képességekre és készségekre, azért, hogy az utasításoknak és az előírásoknak megfelelően legyen képes dolgozni. Kell, hogy ismerje a mérési eljárásokat, és képesnek kell lennie értelmezni a különböző műszaki rajzokat is.

 

Mi jellemzi az igazán jó szakembert?

Tudnia és alkalmaznia kell a szükséges szabványokat a minőségellenőrzéshez, és tudnia kell a jogi előírásokat is, ismernie kell a minősítési és mintavételi módszereket, képesnek kell lennie a minőség átvételre a termékeknél, a megfelelő okmányokat ki kell tudnia tölteni. Tudnia kell jegyzőkönyvet készíteni. Képesnek kell lennie technológiai utasítások kidolgozására, alkalmaznia kell a különböző berendezéseket, eszközöket és a megfelelő vizsgálati módszereket. Be kell tartania a környezetvédelmi, tűzvédelmi és munkavédelmi előírásokat.

 

Felkeltettük érdeklődésedet? Tudj meg még többet!

Böngéssz Aktuális munkáink között és találd meg a számodra legideálisabb állást! Kövess minket Facebookon ha szeretnél minél gyorsabban értesülni legújabb állásajánlatainkról!

Szeretnél hatékonyabb munkakereső lenni? Töltsd le ingyenes dokumentumunkat „5 hasznos tipp álláskeresőknek” címmel!

Kérdésed van? Küldj nekünk üzenetet vagy kérdezz tőlünk itt!

 

További sikeres álláskeresést kíván a Correct Forrás csapata!

 

Csatolmányok