Legyél operátor!

Lelkes vagy és ambiciózus? Jelentkezz operátornak!

A mérnöki és minőségellenőri munkák az ország egész területén keresett szakmának számítanak, így sok pályakezdő és gyakorlott dolgozó számára nyújt fejlődési lehetőséget. A gyártási folyamatok sokrétűek, folyamatosan fejlődnek, így a piac ezen szegmense mindig ad lehetőséget a megújulásra egy új pozíció betöltésével, de ugyanakkor nagy szükség van a már tapasztalt munkavállalókra is.

A betanított munkák széles palettáját öleli fel az operátori, gyártósoron végzendő munka, a sori támogatás és a minőség-ellenőrzés. A gyártósor mellett, az autók összeszerelése és a mikroszkópos ellenőrzések során díjazzuk és megbecsüljük a precíz munkavégzést.

Azokat a leendő munkavállalókat keressük, akik nem rendelkeznek szakképzettséggel, de érdekli őket a technika fejlődése, a technológiai újítások, lelkesek és ambiciózusak.

 

Szereted a kihívást és nyitott vagy az új dolgokra? Próbáld ki magad operátorként!

Mit csinál egy operátor?

Az operátor a különböző termékek tömeg- és sorozatgyártása közben a félkész termékeket és a végtermékeket szereli össze az üzemek gyártósorain. Ellenőrzi a munkadarabokon az előzetes szerelési folyamatokat, és a neki kiadott technológiai utasítások alapján végzi el a ráeső feladatrészeket. Felülvizsgálja az összeszerelendő alkatrészek minőségét. Az ő dolga a szerkezeti részegységek összeszerelése is, mint például a kocsigyártásnál a motor és más egyéb elemek, és az alkatrészek részegységbe való beépítése. A leggyakoribb operátori munkakörök a gyártósori összeszerelő, az ipari robot kezelő, a jármű összeszerelő és az elektronikai berendezés összeszerelő.

 

Felkeltettük érdeklődésedet? Tudj meg még többet!

Böngéssz Aktuális munkáink között és találd meg a számodra legideálisabb állást! Kövess minket Facebookon ha szeretnél minél gyorsabban értesülni legújabb állásajánlatainkról!

Szeretnél hatékonyabb munkakereső lenni? Töltsd le ingyenes dokumentumunkat „5 hasznos tipp álláskeresőknek” címmel!

Kérdésed van? Küldj nekünk üzenetet vagy kérdezz tőlünk itt!

 

További sikeres álláskeresést kíván a Correct Forrás csapata!

 

Csatolmányok